0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Hliníkové disky WSP Italy

14. apr'20

Hliníkové disky WSP Italy® sú ochrannou značkou talianského výrobcu ACACIA srl certifikovanou spoločnosťami ISO a TUV, a akreditovaná Talianskym ministerstvom dopravy.

Sú vyrábané podľa homologizačného predpisu Európskej únie ECE ONU R124 jednou z najprísnejších noriem, čo je známka najvyššej kvality a spoľahlivosti. Okrem testovaní JWL,VIA, GOST-r A ECE/ONU noriem, má WSP Italy aj certifikát VCA, vydaný a schválený The United Kingdom Vehicle Approval Authority, čo potvrdzuje vysoko kvalitné produkty a garantované kompatibilné náhradné diely, ktoré zaistia bezpečnosť v cestnej premávke.

Xy1

Disky sú kompatibilné, ako originálny náhradný diel.

WSP Italy nie sú OEM. Sú vyrobené nezávislým výrobcom náhradných dielov pre autá. Nie sú držiteľom dizajnu alebo modelu. Vyrábajú dizajn a model, ktorý je totožný a identický vzhľadom, rozmermi a tvarom s originálom. Disky WSP sa môžu používať na nahradenie jedného, alebo viacerých kolies na obnovenie pôvodného vzhľadu vozidla.

Disky sú homologizované v súlade s predpismi EHK OSN č.124 a musia byť namontované na type vozidla, s ktorým korešponduje pôvodné originálne koleso. Preto je každý disk WSP Italy viazaný na originálne číslo dielu, s ktorým je spojený identický aby sa zabezpečila úplná kompatibilita s komponentom OEM.

Xy2

Aby sa dosiahol súlad homologizovaného výrobku, je tiež potrebné dosiahnuť zhodu počas výrobného cyklu. Z tohto dôvodu spoločnosť testuje celý výrobný proces diskov od návrhu, cez časový harmonogram až po výrobu. Po výrobe sa disky znova kontrolujú. Oddelenie kontroly nalepí na vonkajší obal značku, ktorá zaručuje kvalitu v súlade so stanovenými normami týkajúcimi sa vyváženia, valcovania, rozmerov, lakovania a špeciálnej povrchovej úprave. 

Disky podliehajú prísnym kontrolám kvality zliatiny, zložením, pevnosti, odolnosti povrchovej úpravy, korózii, prechádzajú nárazovým testom, ohýbacími testami na valcoch v laboratóriách v spolupráci s technikmi testovacieho centra vozidiel Talianského ministerstva dopravy, Maltského ministerstva (VTS - Technické normy pre vozidlá), Írskeho (NSAI - Vnútroštátny orgán pre normalizáciu v Írsku) a Britského VCA - Agentúra pre certifikáciu vozidiel.

Sila ochrannej známky WSP Italy, symbolu kvality a spoľahlivosti v tejto oblasti viedla konkurentov k pokusom o napodobňovanie a v niektorých prípadoch aj o falšovanie výrobkov, preto má každý originálny disk WSP Italy kvôli kontrole autority vlastný certifikát pravosti, ktorý je možné zaregistrovať priamo u výrobcu a aktivovať záruku s potvrdením pravosti. Preto odporúčame nakupovať hliníkové disky WSP Italy len od overeného predajcu.

Kompletnú ponuku s aktuálnymi skladovými zásobami výrobcu nájdete cez náš vyhľadávač WSP diskov podľa auta.

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky