0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Disky na leto 2021 - Novinky od ALCAR

04. feb'21

Plagatshop

Novinky od ALCAR pre sezónu 2021 sú tu!

  • AEZ predstavuje dva nové dizajny a štyri farebné prevedenia
  • DEZENT rozširuje farebnú škálu dizajnu TR a ďalšie možnosti jeho použitia
  • DOTZ priniesol tri nové dizajny a farebné prevedenia
  • Disky je možné použiť na auto aj bez zápisu do TP vďaka ECE a ABE schváleniam

Skupina Alcar je Európskou jednotkou na trhu s oceľovými a hlinikovými diskami. Vlastní 33 spoločností, ktoré majú viac ako 1200 zamestnancov v 15 krajinách. Sídlo je v Hirtenbergu, približne 35km od Viedne.

Päť nových dizajnov a jedenásť farebných variantov ponúka automobilovým nadšencom, ktorí si chcú skrášliť a vylepšiť svoje vozidlo novými diskami od kvalitných a osvedčených výrobcov. Možnosti použitia sú od strednej až po luxusnú triedu a vďaka homologizáciám a schváleniam ECE,ABE je možné väčšinu diskov použiť bez potreby dodatočných zápisov do technického preukazu. (ako zapísať disky do TP - TU)

Disky AEZ Aruba a Leipzig

AEZ Aruba

Elegantný športový dizajn určený pre strednú a vyššiu triedu je synonymom relaxácie a nekompromisnej radosti z jazdy. Prémiový nemecký výrobca AEZ zvolil dve varianty grafitovej a čiernej s leštenou plochou. Nový disk s lúčmi v tvare písmena V je dostupný v širokej škále rozmerov. Technicky a vizuálne šité na mieru pre vozidlá strednej a vyššej triedy Audi a VW Group. Majitelia modelov Audi A4 až Audi A8 môžu využiť ECE schválenie, disky nechať namontovať Plug a Drive. Novinka AEZ Aruba zaujme pri bližšom skúmaní mnohými dizajnovými prvkami ako asymetrické malé skosené plochy, štruktúrou, či kompaktnou stredovou časťou.

Dostupné sú v rozmeroch od 18" do 21"

Arubagraphiten2

Arubadetail

Arubaa61

Arubaa62

Arubaa63

Arubaa64

AEZ Aruba dark

Arubadarkdetail

Arubadarka7

AEZ Aruba dark

D1

F1

AEZ Leipzig

Nové hliníkové disky Leipzig sú dostupné v čiernej Black prevedení a Dark s leštenou plochou. Disky s lúčmi v tvare Y boli vyvinuté pre veľké vozidlá v segmente SUV. Plug a Drive, vyrobené v Nemecku. S ECE schváleniami bez potreby zápisu do TP pre prémiové vozidlá ako napr. BMW X5, X6, Porsche Cayenne, Range Rover a Range Rover Sport. Vďaka ET od 20 do 50 v kombinácii s nosnosťou presahujúcou 1000kg (10,5x22") je nový AEZ Leipzig ideálny na použitie aj pre mnoho iných automobilov od rôznych výrobcov.

Dostupné v rozmeroch od 9x20" po 10,5x22"

Leipzign2

Leipzigblackdetail

Leipzigx6

Leipzigx62

Leipzigx63

Leipzigdarkn2

Leipzigdarkdetail

Lepzigdarkpor1

Leipzigdarkpor

Leipzigdarkpor2

Disky DOTZ Laguna Seca a Spa

DOTZ LagunaSeca

Vo farebných variantoch matného a grafitového lakovania a mat s leštenou čelnou plochou bol tento nový dizajn vyvinutý pre strednú a vyššiu strednú triedu vozidiel. Pre modely ako BMW 3, 4, 5 až BMW 8, ako aj Audi A3 až Audi A7 je tento nový dizajn značky DOTZ s ľahkou konštrukciou vďaka VTA schváleniu optimálnou voľbou pre výmenu diskov na jar 2021. 

Dostupné v rozmeroch od 8x19" až 10x21"

Lagunaseca1

Lagunasecadetail

Lagunasecabmw1

Lagunasecabmw2

Lagunasecadark1

Lagunasecadarkdetail

Lagunasecadarka72

Lagunasecadarka7

Disky DOTZ Spa

Asymetrický štýlový desaťlúčový dizajn s dynamickým twistom a čisté línie, univerzálnosť a štýlovosť s agresivitou - to sú nové disky DOTZ Spa. Dostupné sú v matnom čiernom lakovaní alebo v čiernom lakovaní s leštenou plochou. Perfektne sa hodia pre vozidlá ako VW Golf, Polo, Mazda 3, Ford Focus, Audi A3, 5, 7 alebo Seat Leon. Na väčšinu týchto modelov je možné použiť tieto disky bez potreby zapisovania do technického preukazu.

Dostupné sú v rozmeroch od 7,5x17" do 8x19".

DOTZ Spa Black

Spablack1

Spablackdetail

Spablackford2

Dotz Spa Dark

Spadark1

Spadarkdetail

Spadarkford1

Spadarkford2

Disky Dezent TR

Dezent rozšíril svoje produkty o portfólio TR a nový farebný variant s ďalším dôležitým rozmerom. Vďaka novému čiernemu lakovaniu s leštenou plochou sa disky Dezent TR Dark hodia takmer ku všetkým bežným farbám na aute, pričom poskytuje dynamický kontrast k farbe vozidla. Pridaním rozmeru 7,5x18" Dezent rozšíril možnosti použitia vďaka ECE a VTA certifikátom na vozidlá, ako napr. VW Golf, VW Passat, Seat Leon, Altea, či Škoda Octavia, Scout alebo Mercedes triedy A a B

Dostupné v rozmeroch od 6,5x16" po 8x18"

TR Dark

Trdark1

Trdarkdetail

TR Silver

Trsilver1

Trsilverdetail

TR Black

Trblack1

Trblackdetail

Využite náš konfigurátor diskov podľa auta, kde nájdete celú ponuku vhodných diskov pre Vaše auto. Ak si neviete poradiť, napíšte nám a my Vám pošleme ponuku na mieru aj s vizualizáciou pre lepšiu predstavivosť. 

zdroj: Alcar

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky