0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Disky na leto ALCAR - Novinky pre rok 2020 od Dezent, AEZ a DOTZ

20. feb'20

Disky na auto pre jarnú a letnú sezónu 2020

Na Slovenskú veľmi známa a udomácnená rakúska spoločnosť ALCAR, ktorá sa zameriava na oceľové a hliníkové disky je lídrom na Európskom automobilovom trhu. Výrobca má v Európe 29 spoločností v 16 krajinách. Sedem ochranných značiek predáva po celom svete a zamestnáva viac ako 780 ľudí. Vo výrobe kladú dôraz na inovatívny dizajn a najmodernejšiu výrobnú technológiu. Sídlo spoločnosti ALCAR Group sa nachádza v rakúskom Hirtenbergu, približne 35 km južne od Viedne.

HlX

Päť nových dizajnov a celkom 10 farebných kombinácii ponúka zákazníkom veľa možností ako si vylepšiť vzhľad svojho auta. Disky sú homologizované a certifikované od malých áut až po prémiové luxusné modely najvyššej rady. Všetky disky majú TUV certifikát a viacero rozmerov majú schválenia ECE, čo znamená, že sú v originálnom rozmere a preto už nie je potrebné zapisovať ich do technického preukazu.

Disky AEZ Kaiman High Gloss a AEZ Kaiman Dark

 Asi najvýraznejšia novinka AEZ Kaiman bola navrhnutá pre autá AUDI a BMW, ale skvele padne aj iným vozidlám s roztečou 5x112, 5x120 a 5x108. Disky sú dostupné v rozmeroch od 17 do 22 palcov. (1palec = 1J = 2,56cm) Strieborný lak s titanovým leskom dodáva diskom nekompromisnosť, zatiaľ čo varianta s matne grafitovým lakom s leštenou čelnou plochou im dodáva jemnosť a športovú eleganciu.

Novinka1

Aezkaiman2vedla

Aezkaimana6x

AEZ North High Gloss a North Dark

North je postavený na nových trendoch. Moderný dizajn s dvojitými lúčmi bol špeciálne vyvinutý pre populárne automobily značky Volvo, akými sú napríklad XC60, XC40, V90 Cross Country, ale aj V60, V40 a limuzíny S90 a S60. AEZ North je dostupný v dvoch farebných prevedeniach v rozmeroch od 18 do 21" a na väčšinu modelov je k dispozícii originálny rozmer so schválením ECE, kde nie je potrebný zápis do TP, čo je výbornou alternatívou k originálnym diskom v oveľa vyššej cene.

Aeznorth

Aeznorthvedlase

Volvonorthvx

 

DOTZ Suzuka Dark a Black

Disky Dotz Suzuka sú symbolom športovo-elegantného dizajnu a sú dostupné v širokej škále aplikácii vo variante s čiernym lakom a v kombinácii čierneho laku a leštenej čelnej plochy. 

DOTZ Suzuka bol technicky špeciálne vyvinutý pre požiadavky populárnych modelov strednej triedy od Audi, BMW alebo Mercedes, ako sú A3 - Audi A7 vrátane modelov S a RS, BMW radu 3, vrátane modelov M, Mercedes E-trieda až Trieda S a mnoho ďalších. Tento model je k dispozícii vo veľkostiach od 8,0 x 18 ″ do 10,0 x 20"

Dotzsuzuka99

Suzukavedlaseba

Suzukabmwxv

DOTZ Interlagos Shine a Dark


Nový agresívny športový dizajn s dvojitými lúčmi DOTZ Interlagos zaujme moderným dizajnom v tvare hviezdy. Dizajn predstavuje nový expresívnejší výraz značky. Dostupný je s lakovaním s titánovým leskom a s kombináciou grafitového laku s leštenou čelnou plochou. Optimalizácia hmotnosti kolesa zlepšuje jazdné vlastnosti vozidla a ECE homologizácia umožňuje čo najjednoduchšie použitie bez ďalšej administratívy a zápisu do TP.

Dotzinterlagos99

Dotzvedlaseba

Interlagosauto4

Dotz Limerock Grey a Dark

Hmotnostne optimalizované kolesá pre malé vozidlá  sú k dispozícii výhradne v 4 dierovom prevedení určenom špeciálne pre autá ako Fiat 500, Opel Corsa, Fort Fiesta, Renault Clio, Citroen C3 a DS3. Z tohto dôvodu je ich hmotnosť optimalizovaná a môžu byť použité bez akejkoľvek dodatočnej administratívy. Šikovný a jednoduchý tuning dodáva autu iný vzhľad.

Dotzlimerock

Limerockvedlaseba

Dotzfiat4

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky