0918 227 808  (Po-Pia: 09:00-12:00, 13:00-16:00)

Celoročné pneumatiky Kleber TRANSPRO 4S 215/60R16 103/101T

Cena: od 117,35
Cena bez DPH: od 97,79 €
Cena poštovného s DPH 3.6 €
Dostupnosť:Skladom v EU
Skladom v EU
Doručenie do 5 pracovných dní
117,35 €
Kód tovaru: 284777

Kleber Transpro 4S sú celoročné pneumatiky špeciálne navrhnuté pre dodávkové vozidlá a ľahké nákladné automobily. Tieto pneumatiky ponúkajú spoľahlivý výkon počas celého roka, bez ohľadu na poveternostné podmienky. Kleber Transpro 4S kombinuje odolnosť, bezpečnosť a komfort, čo z nej robí ideálnu voľbu pre profesionálnych vodičov a flotily, ktoré potrebujú spoľahlivé pneumatiky na každodenné použitie.

Hlavné vlastnosti Kleber Transpro 4S:

  • Celoročný výkon: Pneumatika je navrhnutá tak, aby poskytovala výbornú trakciu na suchých, mokrých, zasnežených aj zľadovatených cestách, čo zabezpečuje bezpečnú jazdu počas celého roka.

  • Vysoká odolnosť: Pneumatika má zosilnenú konštrukciu, ktorá je prispôsobená na zvládanie vyšších záťaží a náročného používania. To je obzvlášť dôležité pre dodávkové vozidlá, ktoré často prevážajú ťažký náklad.

  • Optimalizovaný dezén: Dezén pneumatiky je navrhnutý s hlbokými drážkami, ktoré efektívne odvádzajú vodu, čím znižujú riziko aquaplaningu a zlepšujú bezpečnosť na mokrých cestách.

  • Dlhá životnosť: Kvalitná zmes gumy a rovnomerné opotrebenie zabezpečujú dlhú životnosť pneumatiky, čo prispieva k nižším nákladom na prevádzku a údržbu.

  • Komfortná jazda: Pneumatika ponúka tichú a pohodlnú jazdu aj pri vyššom zaťažení, čo je dôležité pre vodičov, ktorí strávia veľa času na cestách.

Kleber Transpro 4S je vynikajúcou voľbou pre majiteľov dodávok a ľahkých nákladných vozidiel, ktorí hľadajú spoľahlivú a odolnú celoročnú pneumatiku. S dôrazom na bezpečnosť, komfort a dlhú životnosť táto pneumatika poskytuje skvelý výkon v rôznych poveternostných podmienkach, čím zaručuje bezproblémovú a efektívnu prevádzku po celý rok.

História značky Kleber

Značka Kleber bola založená v roku 1910 vo Francúzsku. Názov značky pochádza od priezviska zakladateľa Édouarda Klebera. Firma začala vyrábať kvalitné pneumatiky pre osobné vozidlá a neskôr sa začala zameriavať aj na výrobu pneumatík pre ľahké nákladné vozidlá a agropneumatiky. V rokoch 1930 až 1960 Kleber získal povesť vynikajúceho výrobcu pneumatík a bol jedným z najväčších výrobcov v Európe. V roku 1981 bola značka Kleber kúpená spoločnosťou Michelin, ktorá vlastní značku dodnes. V súčasnosti Kleber ponúka širokú škálu pneumatík pre rôzne druhy vozidiel a jazdných podmienok. Ich pneumatiky sú známe svojou kvalitou a spoľahlivosťou, čím si získali dôveru mnohých vodičov na celom svete. Výrobca sa zameriava aj na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Firma sa snaží minimalizovať environmentálne riziká a znižovať emisie oxidu uhličitého pri výrobe pneumatík. V tomto smere sa Kleber snaží byť v súlade s cieľmi udržateľného rozvoja a zlepšovať svoje výrobky a procesy tak, aby boli čo najviac šetrné k životnému prostrediu. Celkovo možno povedať, že značka Kleber sa v priebehu svojej histórie stala jedným z popredných výrobcov pneumatík na svete a stále sa zameriava na vývoj kvalitných a spoľahlivých pneumatík pre rôzne typy vozidiel a podmienok.

Technické parametre
Šírka215
Výška60
PriemerR16
SezónaCeloročné pneumatiky
Hmotnostný index103
Rýchlostný indexT
Prilnavosť na mokrom povrchuB
Spotreba palivaD
Hlučnosť - typB
Hlučnosť pneumatiky72
Hmotnosť12.7
TypDodávkové pneumatiky
EPREL409747
EAN3528703003946
loader  Načítavam podobné produkty...

Novinky emailom

Chcete byť informovaný o novom tovare v našom sortimente, najnovších akciách a ponukách, ktoré pre vás pripravíme?
Prihláste sa k ich odberu e-mailom.

Facebook AutoObuv.sk pneumatiky